Overnatting


Etter flere år med restaureringsarbeider, kan Remmem Gard tilby overnatting i to fullt utstyrte leiligheter og et stabbur. Prisene inkluderer sengetøy og håndklær, samt vask etter oppholdet.

Alle våre gjester er velkomne til å benytte seg av trådløst internett uten noen ekstra kostnad. Gjester i stabburet vil måtte benytte seg av utearealene våre for å motta tilstrekkelig dekning.

Trykk på bildene under for å se flere bilder fra samme enhet.


LEILIGHET FØRSTE ETASJELeiligheten i første etasje er pusset opp i gammel stil, veggplater er revet bort og flere hundre år gamle tømmervegger pryder nå stuen. Dette er den romsligste leiligheten, med ett dobbeltsoverom og ett køyesengerom, stor stue, eget bad og fullt utstyrt kjøkken. Disponerer en egen sørvendt terasse. Gratis trådløst internett.

Prisen per natt er kr. 1,000
inkludert moms.

LEILIGHET ANDRE ETASJEDenne leiligheten er innredet i 1960-tallsstil, og er noe mindre enn leiligheten i første etasje. Den har ett dobbeltsoverom og ett enkeltrom, stue, eget bad og godt utstyrt kjøkkenkrok. Gratis trådløst internett.

Prisen per natt er kr. 800 inkludert moms.


STABBURStabburet er vårt nyeste bygg, og er i laftet tømmer. Det har tre enkeltrom i andre etasje, samt kjøkkenkrok, bad og oppholdsrom i første etasje. Gjester i stabburet disponerer egen sørvendt terasse. Gratis trådløst internett ved utearealet foran peisen.

Prisen per natt er kr. 800 inkludert moms.


EKSTRA ENKELTROM

Dette rommet brukes som tillegg til en av leilighetene. Rommet ligger utenfor inngangen til leiligheten i andre etasje, men det er lett tilgjengelig for gjester i begge etasjer.

Prisen per natt er kr. 200 inkludert moms.

Kontaktinfo

Ta kontakt med oss dersom dere ønsker flere sengeplasser enn leilighetene i utgangspunktet kan tilby. Vi tilbyr også utleie av årestua - se de respektive fanene i menyen for mer informasjon.

 

71 22 37 54
993 44 172